Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Vormgeving

De vormgeving is een zeer belangrijk aspect van uw website. Het bepaalt immers de gehele uitstraling van uw website en dus uw bedrijf op het internet.

Net als bij een fysieke winkel geldt dat klanten hun eerste indruk van uw bedrijf binnen enkele seconden hebben gevormd. In die enkele seconden beslissen zij dus ook al of zij wel of geen zaken met u gaan doen.


Er moet dus moet er een goede balans gevonden worden tussen uw wensen qua vormgeving en wat uw potentiele klanten wensen. Ook is het belangrijk vast te houden aan enkele standaarden qua website indelingen zodat klanten automatisch weten waar zij ongeveer het navigatie menu kunnen vinden. U zou hier immers ook niet eerst rechtsonder naar op zoek gaan.


Wij kunnen zonder problemen uw huisstijl in uw website verwerken. Ook kunnen wij een gehele nieuwe huisstijl voor u ontwikkelen of uw huidige huisstijl upgraden.


Er is heel veel mogelijk maar zoals al eerder gezegd is daar wel een fijne balans. Wij helpen u die balans te vinden.