Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Social Media

Tegenwoordig is de Social Media niet meer weg te denken uit de wereld van het internet. Wat door sommigen in het verleden nog wel eens werd afgeschilderd als een ‘hype’ is tegenwoordig een belangrijk verlengde geworden van uw website.


De Social media platformen als Facebook en Twitter zijn veelal een geweldig medium voor diverse uiteenlopende reclame doeleinden. Maar wist u dat er nog vele andere Social media platformen zijn? Wij kunnen ze voor u integreren in uw website en u helpen die knallende reclame campagnes op te zetten.


U kunt op deze manier het maximale rendement halen uit wat deze platformen u te bieden hebben. Wij adviseren u graag in welk platform u wel en in welk platform u niet zou moeten investeren.