Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales ©

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Privacy Beleid

Vertrouwen


Uw vertrouwen is voor ons van het grootste belang. Om uw bestelling te behandelen en u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uiterst zorgvuldig behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.privacy


Uw privacy wordt door vanrij-internetdiensten.nl gerespecteerd door uw persoonsgegevens vertrouwelijk te behandelen. Deze gegevens worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt.Met welk doel worden uw gegevens verwerkt?

- Voor het in behandeling nemen, administreren en verzenden van uw bestelling.

- Voor het beantwoorden van uw vraag over onze producten.

- Om u te informeren over nieuwe producten een aanbiedingen.Uw rechten

U kunt schoenendagaanbieding.nl altijd verzoeken om:

- Uw gegevens in te zien.

- Uw gegevens te verbeteren, aan te vullen, af te schermen of te verwijderen.Privacy:


Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van  schoenendagaanbieding.nl. Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst, het voeren van een verantwoord klantenbeheer, risicobeheer en voor eigen marketingdoeleinden. Wij verstrekken geen gegevens aan derden.

Indien u van ons geen commerciŽle aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons bevestigen (webdesignopmaat@gmail.com)