Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Portfolio

Hieronder ziet u enkele van onze pagina’s die wij hebben ontwikkeld. Hierbij staan de laatste projecten bovenaan en de oudste projecten onderaan.

www.biologischgroen.nl

Biologisch Groen

De eigenaar van Biologisch Groen wilde een moderne maar zakelijke site. De kleuren zwart en groen zaten in zijn logo en moesten in zijn site terugkomen maar niet overheersen. Hij wilde eenvoudig zelf zijn teksten kunnen aanpassen en de producten in zijn webshop kunnen beheren.


De site is inmiddels offline en doorgegaan onder een andere naam voor wie wij de site ook hebben gebouwd.

www.faunaplanet.nl

Fauna Planet

Fauna Planet is een bedrijf van de partner van de eigenaar van Biologisch Groen. Zij wilde dezelfde basis als Biologisch Groen maar met een aangepaste kleurenstelling. De site is inmiddels offline en doorgegaan onder een andere naam voor wie wij de site ook hebben gebouwd.

www.dirksbrasserie.nl

Dirk’s Brasserie

De eigenaar wilde een site met een vlotte maar warme warme uitstraling. Hij moest mooi aansluiten bij zijn brasserie. Behalve de dagmenu’s en het broodje van de maand vondt hij het belangrijk dat klanten rechtstreeks via de site zijn gehele assortiment aan broodjes, snacks en menu’s konden bestellen. De klant kan direct aangeven of hij/zij het wil laten bezorgen of liever wil afhalen en kan desgewenst direct snel, veilig en eenvoudig afrekenen via Ideal.


Helaas is dit bedrijf overgenomen en verdergegaan onder een andere naam met een andere site.

www.mojitoz.nl

Mojitoz

Mojitoz was een project van de voormalig eigenaar van een cafe in Den Helder. De site moest een frisse en moderne uitstraling krijgen waarbij de kleur Lime groen centraal stond. Facebook moest een prominent aanwezig item zijn op de site evenals een fotogallerie en een agenda met events.

Dit is een site gebouwd voor ons zelf om enkele mogelijkheden aan u te kunnen tonen. Natuurlijk is er nog meer mogelijk.


Wij zijn inmiddels gestopt met de schoenenverkoop.

www.schoenendagaanbieding.nl

Schoenendagaanbieding.nl

Deze site hebben wij in opdracht van De Chinese Pagode in Julianadorp (gemeente Den helder) gebouwd. Het moest een duidelijke nette site worden.

www.chinesepagode.nl

De Chinese Pagode Naar site

Voor onze eigen dochteronderneming hebben wij deze site gebouwd. Een eenvoudige webshop met veel betaalmethoden en productinformatie. Inmiddels is dit bedrijf gestopt.

www.gezondelimonade.nl

GezondeLimonade.nl

Voor Cafe the Spot in Den Helder hebben we deze site gebouwd. Er moest een evenementen agenda opkomen en een fotoalbum.

www.thespotdenhelder.nl

Cafe the Spot Naar site

Voor Flip kos markten uit Den Helder hebben wij een site gebouwd met daarop een uitgebreide marktagenda. De markten zijn voor handelaren direct te boeken en te betalen via diverse online betaal mogelijkheden.

www.flipkosmarkten.nl

Flip Kos Markten Naar site

Voor Meltwax Den Helder hebben we een site gebouwd met daarin een webshop voor het bestellen van de wax geuren en de bijhorende accessoires.

www.meltwax.nl

Meltwax Den Helder Naar site

Deze klant wilde een enkele pagina met wat informatie en een contactscript. Dit konden wij maken voor een zeer lage prijs.

www.buizpoint.com

Buizpoint Naar site

Voor een toko in den helder werdt dit Online visitekaartje gemaakt. Zo is hij wel vindbaar op internet en kunnen potentiele klanten hem vinden, contacteren en zijn openingstijden zien.

www.tokosuave.nl

Toko Suave Naar site

debierboer.nl is een avond / nachtbezorgwinkel in de regio Alkmaar. Via de site zijn bestellingen te plaatsen van de aangeboden producten. Er kan niet meer besteld worden dan de aanwezige voorraad..

www.debierboer.nl

De Bierboer alkmaar Naar site

Avondjutters.nl is een avond / nachtbezorgwinkel in de regio Den Helder. Via de site zijn bestellingen te plaatsen van de aangeboden producten. Er kan niet meer besteld worden dan de aanwezige voorraad..


Site staat nu te koop

www.avondjutters.nl

Avondjutters