Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales ©

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Over ons

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's. Wat begon als hobby werd zijn werk. Hij maakte zich in de loop der jaren steeds meer programmeer technieken eigen en groeide zo uit tot webdesigner. Ik zet graag uw ideeŽn om in een prachtige en functionele website.  


Remco heeft altijd in de commerciŽle branche gewerkt van verkoper naar Filiaal manager tot account manager. Zo heeft hij veel ervaring opgedaan op het commerciŽle vlak waardoor hij als geen ander weet wat er belangrijk is voor uw bedrijf.


Wij bieden u een professionele website tegen een zeer scherpe prijs! En wij bieden u ook de mogelijkheid aan uw website te leasen voor een vast bedrag per maand.


Neemt u a.u.b. contact met ons op voor een offerte.

Door mijn webshop ging het aantal bestellingen flink omhoog en groeide mijn omzet.

Dirk Ruig, Dirks Brasserie

Mijn website heeft voor een hoop extra klandizie gezorgd. En hij is makkelijk te onderhouden.

Bas Verloop, Biologisch groen