Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Diensten

Bij ons kunt u terecht voor een legio aan diensten op het gebied van digitaal. Hieronder ziet u een beknopte opsomming. Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij u ook bedienen met die wensen.


Website ontwikkeling

Een professionele website geheel op maat naar uw wensen?  Wij bouwen deze graag voor u tegen een scherp tarief! Ook het Leasen van een site is mogelijk.

Vormgeving

Wij maken voor u de vormgeving naar uw wensen. Of gebruikt u liever een aangeleverde vormgeving? Alles is mogelijk. Geheel in uw huisstijl.

Webwinkel ontwikkeling

Een webwinkel moet er niet alleen goed uitzien. Ook de gebruik's vriendelijkheid is van een doorslaggevende factor.  Open ook zelf uw geheel nieuwe online vestiging.

Social Media

Social Media is inmiddels niet meer weg te denken uit de maatschappij. Dit medium is zeer geschikt voor reclame doeleinden en klantenbinding. Wij helpen u graag op weg.

Zoekmachine optimalisatie

Uw website of webwinkel is af, maar nu nog die bezoekers. Wij zorgen ervoor dat uw site geoptimaliseerd is voor de zoekmachine's zoals Google, Bing, etc.

Smartphone Apps

Wilt u liever een App voor uw bedrijf? Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn. Laat u eens informeren over de diversiteit aan mogelijkheden.

Mobiele website's

Een mobiele website is zeker tegenwoordig belangrijk. Inmiddels komt 70% van de bezoekers via een Tablet of Smartphone naar uw website.

SMS diensten

Ook kunnen wij u van dienst zijn met diverse SMS diensten. Zowel inkomende als uitgaande SMS evenals betaalde SMS berichten kunnen wij implementeren.