Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Smartphone Apps

Smartphone & Tablet Apps kunnen een geweldige uitbreiding zijn van uw diensten. Zo kunnen gebruikers direct uw diensten op hun Smartphone of Tablet installeren. Er zijn meerdere besturingssystemen voor de diverse apparaten. Er zal dus een keuze gemaakt moeten worden voor welke apparaten u een App wenst te laten maken. Met Android als Marktleider adviseren we dit besturingssysteem altijd op de eerste plaats. Met kort daarachter Apple’s iOS en Windows.


Neemt u eens contact met ons op voor de mogelijkheden.