Home Diensten Over ons Contact Log in
van Rij Internetdiensten & Sales

Van Rij Internetdiensten & Sales

Bedrijf: Meer:

Home

Over ons

Contact gegevens

Algemene voorwaarden

Privacy beleid

Cookies beleid

Disclaimer

Schoenendagaanbieding.nl

Over ons:

Van Rij Internetdiensten & Sales is een in 2013 gestart bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Remco van Rij die al vanaf het prille begin van het internet begon met het bouwen van website's.

Lees meer…

Home

Of het nu gaat om een bescheiden informatieve website of een zeer uitgebreide webshop met voorraad management systeem en automatische product import en order afhandeling. Bij van Rij Internetdiensten & Sales bent u op het juiste adres! Wij nemen uw wensen en realiseren deze op het internet. Altijd maatwerk voor u en uw bedrijf. En dat voor een zeer scherpe prijs. Site Lease ook mogelijk!

Mobiele Website’s

Tegenwoordig bezoekt ruim 70% van alle bezoekers uw website met de mobiele telefoon of Tablet. Nu zijn de meeste mobiele telefoons en Tablets in staat de website aangepast weer te geven. Echter kan de ervaring van de bezoeker verhoogd worden door een aangepaste mobiele versie van uw website aan te bieden. Onder meer door rekening te houden met de beperkte grootte van het scherm en de aangeboden hoeveelheid aan Data.


De site zal zo sneller laden en bezoekers kunnen beter door uw site heen navigeren. Al met al een verstandige keuze. De content kan direct gekoppeld worden aan uw hoofdwebsite. Zo verandert automatisch alle informatie die u wijzigt op uw hoofdsite ook mee op de mobiele versie van uw site.